Polefitness jeugd

Vrijdag 16.00 – 17.00 uur beginners
Vrijdag 17.00 – 18.00 uur gevorderd

 

Paaldansen is een sport die lijkt op turnen, maar het belangrijkste verschil is dat de paal verticaal is in plaats van horizontaal. Hierdoor kun je heel veel nieuwe kunstjes leren. Bij paaldansen draait het om kracht, lenigheid, dynamiek en soepele bewegingen. Tijdens de lessen leer je draaien, klimmen, klemmen en natuurlijk op de kop hangen. Spannend, maar vooral heel erg leuk!

De les begint met een korte warming-up waarin je samen met de juf al je spieren lekker warm maakt. Wanneer iedereen lekker warm is, wordt het tijd om gymoefeningen te gaan doen aan de paal. Onder begeleiding van de juf leer je elke les weer nieuwe trucjes. Het laatste stuk van de les is er tijd voor de cooling down waarin je met hele groep je spieren gaat rekken en werkt aan je lenigheid.

Er worden op verschillende tijdstippen lessen aangeboden voor zowel beginners, gemiddelde als gevorderde dansers. Paaldansen kun je al doen vanaf een leeftijd van 6 jaar.
Wat betreft de kleding raden we je aan om een kort zwart broekje en topje aan te trekken met daaroverheen een lange (trainings)broek en vest zodat je tijdens de warming up en cooling down lekker warm blijft.

Tip: neem een paar warme sokken mee of sportschoenen.

 

img_7474

 

Bekijk de foto’s van de Noord-Nederlands Kampioenschappen Streetdance en Showdance (hét NNKS)!.

 

Bekijk foto’s:

 

Breathless

 

DSD Flas(h) Squat

 

Kiddy Kids

 

Majestic Girls

 

Snow Girls

 

Nieuws

Voorronde van Urban Dance KNGU
09 april 2019

In het Sportcentrum in Drachten is afgelopen zondag de voorronde van het Urban Dance KNGU gehouden.
Lees meer >


Nieuwsbrief maart
28 maart 2019

Lees de laatste nieuwsbrief met acties en andere informatie over de Dans Studio
Lees meer >


Demoteam Lacrimosa van Dans Studio Drachten in Orlando
04 februari 2019

Het Demoteam Lacrimosa van Dans Studio Drachten heeft afgelopen vrijdag tot en met zondag meegedaan aan het NDTC National Dance Team Championship in Orlando Walt Disney World in de Arena van ESPN Wide World Sports Complex.
Lees meer >

Schrijf je in via bedrijfsfitness

www.sportenmetkorting.nl

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

E-mail: