Moderne Dans

Dinsdag
Dinsdag
  17.30 – 18.30
18.30 – 19.30
jeugd (groep 6,7,8)
12 jr.e.o.

 

De moderne, ook wel hedendaagse dans genoemd, is een populaire dansstijl. Het is een expressieve en beeldende theaterdansstijl waarbij soepele bewegingen worden afgewisseld met strakke movements en het vormen van lange lijnen. Moderne dans is gebaseerd op alledaagse, natuurlijke bewegingen zoals lopen, rennen, vallen, zwaaien en rollen.

De les begint met een warming-up van de grote spiergroepen door je hele lichaam te bewegen. Vervolgens ga je aan de slag met technische en dansante oefeningen, die zowel staand als op de grond worden uitgevoerd. Tijdens de les werk je aan uithoudingsvermogen, coördinatie, flexibiliteit en kracht. Aan het einde van de les wordt er volop gedanst.
In de les wordt gebruik gemaakt van verschillende muziekstijlen zoals wereldmuziek, new age, filmmuziek, jazzmuziek en drum’n bass.

Moderne dans is geschikt voor alle kinderen vanaf c.a. 9 jaar. DSD biedt daarom voor diverse leeftijdsgroepen verschillende lessen aan.

Kledingadvies: Een zwart balletpakje en zwarte panty met daar over heen een boyshort. Dit alles is verkrijgbaar op de dansschool.

 

 

Bekijk de foto’s van de Noord-Nederlands Kampioenschappen Streetdance en Showdance (hét NNKS)!.

 

Bekijk foto’s:

 

Breathless

 

DSD Flas(h) Squat

 

Kiddy Kids

 

Majestic Girls

 

Snow Girls

 

Nieuws

Voorronde van Urban Dance KNGU
09 april 2019

In het Sportcentrum in Drachten is afgelopen zondag de voorronde van het Urban Dance KNGU gehouden.
Lees meer >


Nieuwsbrief maart
28 maart 2019

Lees de laatste nieuwsbrief met acties en andere informatie over de Dans Studio
Lees meer >


Demoteam Lacrimosa van Dans Studio Drachten in Orlando
04 februari 2019

Het Demoteam Lacrimosa van Dans Studio Drachten heeft afgelopen vrijdag tot en met zondag meegedaan aan het NDTC National Dance Team Championship in Orlando Walt Disney World in de Arena van ESPN Wide World Sports Complex.
Lees meer >

Schrijf je in via bedrijfsfitness

www.sportenmetkorting.nl

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

E-mail: