Polefitness volwassen

volwassen van af 18 jaar e.o.

Dinsdag 20.00 – 21.00
Donderdag   20.00 – 21.00
Vrijdag 19.00 – 20.30

Polefitness is een combinatie van dans en acrobatiek waarbij verschillende oefeningen uitgevoerd worden rondom en in een verticale paal. Bij paaldansen draait het om kracht, lenigheid, dynamiek en coördinatie. Tijdens de lessen leer je draaien, klimmen, klemmen en natuurlijk op de kop hangen. En dat kan op heel veel verschillende manieren!

De training begint altijd met een warming up in combinatie met krachttraining. Er wordt gewerkt aan verschillende spiergroepen in armen, benen, buik en rug. Vervolgens wordt er ingedraaid om ook de kleinere spiergroepen goed op te warmen en om lekker soepel te worden. Onder begeleiding van een deskundige docent traint iedereen op zijn of haar eigen niveau. Het laatste kwartier van de les is er voor de coolingdown waarin de spieren worden gestretcht en waarin wordt gewerkt aan de lenigheid.

Er worden op verschillende avonden lessen aangeboden waaraan zowel beginners, als gevorderden mee kunnen doen. Polefitness is geschikt voor jong en oud.
Kledingadvies: We raden je aan om een kort broekje te dragen met een sport bh en daaroverheen een lange (trainings)broek, sportshirt of hemd en een vest zodat je tijdens de verschillende lesonderdelen kledingstukken aan en uit kunt trekken.

Tip: neem een paar warme sokken mee of sportschoenen.

Bekijk de foto’s van de Noord-Nederlands Kampioenschappen Streetdance en Showdance (hét NNKS)!.

 

Bekijk foto’s:

 

Breathless

 

DSD Flas(h) Squat

 

Kiddy Kids

 

Majestic Girls

 

Snow Girls

 

Nieuws

Voorronde van Urban Dance KNGU
09 april 2019

In het Sportcentrum in Drachten is afgelopen zondag de voorronde van het Urban Dance KNGU gehouden.
Lees meer >


Nieuwsbrief maart
28 maart 2019

Lees de laatste nieuwsbrief met acties en andere informatie over de Dans Studio
Lees meer >


Demoteam Lacrimosa van Dans Studio Drachten in Orlando
04 februari 2019

Het Demoteam Lacrimosa van Dans Studio Drachten heeft afgelopen vrijdag tot en met zondag meegedaan aan het NDTC National Dance Team Championship in Orlando Walt Disney World in de Arena van ESPN Wide World Sports Complex.
Lees meer >

Schrijf je in via bedrijfsfitness

www.sportenmetkorting.nl

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

E-mail: