Docenten


_MG_5028_w120 Yvonne Ruiter
Docente (eigenaresse)
info@dansstudiodrachten.nl
Ik heb de opleiding jazzdance en streetdance docent gevolgd. Vanaf mijn 17e ben ik al actief binnen de wedstrijdsport met demoteam’s en jazzdance individueel. Nu werd het tijd om in Drachten een dansschool te openen waar je 6 dagen per week kan dansen en leren van verschillende docenten met dezelfde liefde voor dans en de kunst om het over te brengen op de leerlingen.

jurian Jurrian Kriek
Docent
Mijn naam is Jurrian Kriek en ik geef vanaf september 2016 Breakdance les bij DSD. In juli 2018 ben ik afgestudeerd van de artiest dans opleiding in Leeuwarden. Vanaf mijn 14e beoefen ik al Breakdance. Al snel raakte ik daar zo door gepassioneerd dat ik bijna al mijn vrije tijd hieraan besteedde. Na een aantal jaren hard trainen volgde het meedoen met wedstrijden, demonstraties geven en diverse optredens zoals bij de EO jongerendag waar ik samen met een groep dansers op een podium stond voor 25.000 toeschouwers. In mijn vrije tijd geef ik dansles, workshops en dans ik onder andere bij House of Talents in Leeuwarden en werk ik bij Lasaulec.
Graag wil ik mijn energie met jouw delen en je veel leren, zie ik je binnen kort in mijn les? Tot snel op de dansvloer.

Soraja Trinks
Docente
Ik ben afgestudeerd van de opleiding Artiest Dans. Hierdoor heb ik veel danservaring in (bijna) alle dansstijlen. Ik heb 5 jaar Latin-American en Ballroom gedanst. Samen met mijn danspartner ben ik 2 keer Noord-Nederlands Kampioen geworden en 7e van Nederland. Ik geef danslessen in Wirdum, Raerd, Grou en straks dus ook bij jullie in Drachten! Zelf woon ik in Leeuwarden. Daarnaast werk ik ook nog in de Entertainment. Ik hou ervan om in de spotlight te staan. Ik geef ook les in het circus maar soms treed ik ook op als artiest. Ik ben maar 1 meter 50 maar heeeeeel soms ben ik 3 meter… 😝 Ik heb super veel zin in mijn 1e seizoen bij DSD! Wie weet tot snel!

Annet Winnubst-Hiemstra
Mijn naam is Annet Winnubst-Hiemstra. Ik ben geen dans talent, maar toch sport ik al een paar jaar bij DSD. Afgelopen seizoen ben ik begonnen met het geven van dril je fit,  een soort bootcamp maar dan lekker binnen. Hier bij ga je dus voor een betere conditie en kracht!!! Dus mocht je wat anders willen dan dansen wees dan welkom in de les van dril je fit.

Yga Wagenaar
Mijn naam is Yga Wagenaar, ik ben 20 jaar en vanaf 2018 werkzaam bij DSD. Ik dans vanaf mijn 4e jazzdans en ben in 2017 afgestudeerd aan de Mbo Artiest Dans Opleiding. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende dansstijlen zoals jazz, modern, klassiek, streetdance, hiphop en show musical. Ik het er erg veel zin in om met jouw/jullie te dansen in de lessen bij DSD. Les geven vind ik 1 van de mooiste dingen om te doen, om de passie en het plezier van dansen door te kunnen geven aan anderen. Tot ziens bij mij in de les.
Groet Yga.

Dagmar
Hi ik ben Dagmar Aimee en ben mijn dans carrière bij Yvonne begonnen. Toen ik 18 was heb ik auditie gedaan voor de Amsterdam admirals cheerleaders en ik ben toen aangenomen. Ik heb daar 6 jaren gedanst. We trainden 4 tot 5 keer in de week en dansten verschillende dans stijlen. Ik geef les in een mix van streetdance / hiphop / salsa en dancehall. Bij DSD ga ik de lessen Lady Style verzorgen, voor vrouwen van 25+ en ouder.Zie ik je snel in de danszaal ?Groetjes!

Mees
Mijn naam is Mees ik ben 22 jaar. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding communicatie en multimedia design en ben werkzaam als test Engineer. Na een hele dag achter de computer ben ik graag in beweging. Daarom ben ik 5 jaar geleden begonnen met polefitness. Als kind heb ik veel dansstijlen geprobeerd tot 5 jaar geleden nooit de juiste gevonden. Het is een actieve sport waar je bij kan dansen en veel kracht opbouwt. Nu geef ik al een jaar les in polefitness en kan niet wachten tot we weer starten in september.

Schrijf je in via bedrijfsfitness

www.sportenmetkorting.nl

Nieuws

  • Kinder-dans-feestje
    Een feestje van begin tot einde geregeld.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

E-mail: